Misdrijf Sluizerbank in Opsporing Verzocht

maandag 10 april 2017

Maastricht - Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 11 april aandacht aan het misdrijf dat eind januari in de Maastrichtse wijk Wolder plaatsvond. Hierbij kwam een 82-jarige vrouw om het leven.

Politieonderzoek

Op donderdag 26 januari werd het stoffelijk overschot van de vrouw in haar woning aan de Sluizerbank aangetroffen. Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat ze vermoedelijk al op maandag 23 januari om het leven is gebracht.

Een team van zo’n 25 rechercheurs is nog altijd bezig met het onderzoek. Verschillende scenario’s en binnenkomende informatie worden bekeken en uitgezocht.

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is te zien op NPO1 en begint om 20.30 uur. De herhaling is op woensdag 12 april op NPO2 om 11.40 uur.

Door middel van een reconstructie wordt een beeld van het slachtoffer geschetst en de laatste contacten die ze onder andere op maandagmiddag 23 januari heeft gehad.

Tips en informatie

De politie heeft inmiddels veel informatie en verschillende tips ontvangen. Het is nog altijd mogelijk om informatie, die nog niet gemeld is of die misschien niet relevant lijkt te zijn, door te geven. Dit kan via 0800-6070 maar ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht