Getuigen gezocht van inbraak bouwmarkt

donderdag 10 augustus 2017

Maastricht - De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een inbraak bij een bouwmarkt in de nacht van dinsdag 8 augustus op woensdag 9 augustus.

Naar aanleiding van een melding woensdagnacht rond 03.15 uur namen agenten een kijkje bij een bouwmarkt aan de Fregatweg. Daar werd een witte Peugeot Boxer bestelbus aangetroffen met Belgisch kenteken, die was geladen met voor meer dan 19.000 euro aan gereedschappen en apparatuur.

Een hekwerk van de nabij gelegen bouwmarkt was vernield en er werd een gat in de muur van de bouwmarkt gemaakt. Door agenten werd in de directe omgeving een onderzoek ingesteld, een verdachte in donkere kleding sloeg op de vlucht toen deze de agenten zag. Ondanks een uitgebreide zoekactie door politiemedewerkers met onder andere een speurhond werden er geen verdachten meer aangetroffen in de omgeving. Bij controle bleek dat de in de bestelbus aangetroffen goederen uit de bouwmarkt waren weggenomen.

De witte bestelbus is meegenomen voor nader technisch onderzoek. Daarnaast zoekt de politie dringend getuigen die in de nacht van dinsdag op woensdag verdachte zaken hebben gezien. Heeft u de witte bus zien rijden? Of de inzittende(n) gezien? Wij vragen u dan vriendelijk om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44 of eenvoudig digitaal via het onderstaande tipformulier. Daarnaast is er de mogelijkheid om anoniem uw informatie te delen via 0800-7000.

2017128965

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht