Getuigen gezocht van woningoverval

maandag 19 oktober 2015

Maastricht - De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Nijversheidsweg maandagmiddag.

Rond 13.30 uur wist een onbekende persoon toegang te krijgen bij een woning aan de Nijverheidsweg. De aanwezige bewoner werd vervolgens met een wapen bedreigd, hij raakte niet gewond bij de overval. De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan. Het is nog onduidelijk of hij buit heeft gemaakt bij de woningoverval.

Korte tijd later werd in de omgeving een persoon aangehouden, die voldeed aan het signalement. Na onderzoek bleek echter dat hij niets met de overval te maken had.

Burgernet

De politie deed direct na de melding een burgernetmelding met signalement uit naar ongeveer 1.500 deelnemers, om mee uit te kijken naar de verdachte. Het gaat om een persoon met een fors postuur, kort blond haar, die een blauwe broek en zwarte jas droeg. Deze is vooralsnog niet aangetroffen. Politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep

Bent u getuige van deze woningoverval? En beschikt u over informatie die mogelijk waardevol is voor de politie? Dan kunt u deze informatie bij de politie melden. U kunt zelf contact met de politie opnemen via 0900 - 88 44. Wilt u anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht