Maastricht | straatinfo

overige politie meldingen

Politie Utrecht houdt in samenwerking met Politie Maastricht 13 verdachten aan

overige

De Politie Utrecht heeft in samenwerking met de Politie Limburg-Zuid op vrijdag 17 april in Maastricht dertien verdachten aangehouden op verdenking van de handel in harddrugs. Vijf van hen kwamen uit Utrecht, twee uit Maastricht, twee uit Belgi , twee uit Frankrijk en twee uit Luxemburg.
De Politie Utrecht startte enkele weken geleden een onderzoek naar de handel in harddrugs door Utrechtse verdachten. Uit het onderzoek bleek dat deze handel in harddrugs veelvuldig in Maastricht plaatsvond en dat Utrechtse verdachten hierin een nadrukkelijke rol hadden. Na onderzoek en intensieve samenwerking tussen de politieregio s werden tijdens een door beide politieregio s geco rdineerde actiedag in totaal dertien verdachten aangehouden. De verdachten werden aangehouden voor zowel het leveren als het kopen van harddrugs. Na deze aanhoudingen, die arrestatieteams verrichtten, zijn twee panden en een garage in Maastricht doorzocht. De rechercheurs troffen daar onder andere harddrugs en drie vuurwapens aan. In totaal werden ongeveer vier kilo harddrugs, coca ne en hero ne aangetroffen. Verder nam de politie geld en vier personenauto s in beslag. Alle verdachten zijn aangehouden op verdenking van de handel in harddrugs en zullen bij justitie in Utrecht en Maastricht worden voorgeleid. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit. De Utrechtse verdachten zijn afkomstig uit de wijk Kanaleneiland en maken deel uit van een criminele jeugdgroep. Aan de geco rdineerde actie dag werd deelgenomen door 60 politiemensen uit Utrecht en Maastricht.

Soortgelijke berichten

Drie verdachten bij drugslab aangehouden
Amsterdam

Onderzoek naar schietincident loopt nog
Maastricht

Brandstofdieven opgepakt
Westdorpe

Vermist kind snel terecht door Burgernet
Assen

Aanhoudingen voor handel in en bezit van vuurwapens
Amsterdam

Politie ruimt hennepkwekerij en drogerij
Tilburg

Aanhoudingen en doorzoekingen in Nederland en Belgi in Flevolands rechercheonderzoek
Lelystad

Woningovervaller snel aangehouden na achtervolging
Rotterdam

Politie en defensie samen op zoek naar mannen met vuurwapen
Rijen

Twee verdachten gearresteerd voor gewelddadige beroving Vlietlaan
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio