Vrouw ernstig gewond bij aanrijding met hijskraan

dinsdag 5 april 2016

Maastricht - Bij een aanrijding tussen een snorscooter en een hoogwerker op de Limburglaan is de 22-jarige vrouw uit Maastricht ernstig gewond geraakt. De politie is bezig een technisch onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Rond 08.45 uur het slachtoffer met haar snorscooter en hijskraan door nog onbekende oorzaak op de Limburglaan ter hoogte van het viaduct met de Kennedybrug in aanrijding met elkaar. De vrouw is in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 41-jarige bestuurder van de hijskraan is door hulpverleners opgevangen.

In verband met het technisch onderzoek op de Limburglaan zal het verkeer hiervan de hele ochtend hinder ondervinden. Het verkeer moet de aanwijzingen van agenten ter plaatse opvolgen. Er is door team VerkeersOngevallen Analyse van de politie een onderzoek ingesteld. Getuigen die informatie hebben over het verkeersongeval dinsdagochtend worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht