Maastricht | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeval op A2

woensdag 25 februari 2015 ongeluk

Maastricht - Op de A2 in Maastricht is woensdagmiddag is verkeersongeval gebeurd. Hierbij raakte een vrachtwagenchauffeur bekneld.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de A2 richting noorden ter hoogte vanhet Academisch Ziekenhuis onder het viaduct Oeslingerbaan.

Eenkleine vrachtautomet oplegger - een zogenaamde auto-ambulance - enwaaropzich een camper bevond,botste in een file achter op een andere vrachtauto.Dechauffeurvan de auto-ambulance kwam hierbij knel te zitten in de cabine. Dehulpdienstenhebben het slachtoffer uit zijn benadere positie moetenbevrijden.Een traumahelicopter was ter plaatse maar de vrachtwagenchauffeurismet een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte ernstig gewond. Debestuurder van de andere vrachtauto bleef ongedeerd.

In verband met het ongeval is de A2 in noordelijke richting geruime tijdafgesloten geweest. Het verkeer werd vanaf Gronsveld omgeleid. Rond 18.00 uur isn rijstrook weer vrijgegeven voor de weggebruikers.Doordatdeautowegafgesloten was en er een verkeerschaos ontstond, is rond 17.00 uur GRIP1 afgekondigd. Rond 17.35 uur is weer afgeschaald naar GRIP 0.

In eerdere berichtgeving is aangegeven dat de vrachtauto die betrokken wasbij het ongeval geladen zou zijn met een niet gevaarlijkestof.Dit betrofechter een tankvrachtauto die in de file stond te wachten maar niets te makenhad met het ongeval. De vrachtauto die aangereden is, was een trekker metoplegger.

Soortgelijke berichten

Bestuurder raakt bekneld
Heerhugowaard woensdag 11 augustus 2010

Man bekneld bij bedrijfsongeval
Sluiskil zaterdag 05 maart 2016

Vrachtwagenchauffeur omgekomen bij ongeval A1
Holten woensdag 04 februari 2015

Bekneld na botsing tegen boom
Ter Aard zondag 11 januari 2015

Vrouw bekneld onder eigen auto
Oisterwijk woensdag 24 juni 2015

Gewonden bij ongeval op provinciale weg
Zevenbergen zaterdag 11 februari 2017

Dodelijk ongeval in Meerkerk
Meerkerk dinsdag 02 april 2013

Fietser zwaar gewond bij ongeval
Neede vrijdag 20 september 2013

Man bekneld in auto na omvallen boom
Apeldoorn zondag 26 juli 2015

Politie onderzoekt dodelijk ongeval
Waddinxveen zondag 25 augustus 2013

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio