Drie aanhoudingen voor dealen drugs en geweld tegen agenten

vrijdag 2 september 2016

Maastricht - Bij een actie van het DOEN team (team van de politie dat zich bezig houdt met aanpak van drugsoverlast) zijn donderdagmiddag drie personen aangehouden. Eén man verzette zich hevig bij zijn arrestatie.

Het DOEN-team zag op de Brusselsepoort drie mannen die vermoedelijk betrokken waren bij het dealen van drugs. Twee van hen, een 22-jarige man uit Maastricht en een 25-jarige man uit Riemst (België), gingen een restaurant binnen. De agenten zijn hen gevolgd om hen aan te houden. Tijdens de aanhouding verzette de 22-jarige zich hevig, waarbij op enig moment een agent bijna door hem werd gewurgd. De agenten zagen zich genoodzaakt pepperspray te gebruiken om de verdachte aan te houden.

Deze 22-jarige man wordt verdacht van dealen en poging zware mishandeling/mishandeling, belediging en bedreiging. De man bleek gripzakjes met verdovende middelen bij zich te hebben. De 25-jarige man uit Riemst (België) en een derde man, een 24 jaar uit Maastricht zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dealen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht