Politie vraagt hulp bij zoektocht identiteit aangetroffen man in de Maas

maandag 13 februari 2017

Maastricht - De identiteit van de man die maandagmorgen in de Maas bij Maastricht werd gevonden is nog niet bekend. De politie vraagt uw hulp bij de identificatie. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de man is nog volop bezig. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf.

Het is een bejaarde man. Hij heeft een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. Hij heeft blauw/grijze ogen en een grijze stoppelbaard. Hij heeft achterovergekamd kort grijs/wit haar. De man heeft vermoedelijk korte tijd in het water gelegen. Maximaal  twee tot drie dagen maar wellicht ook korter.

Op de foto’s  bij dit bericht  is de broek afgebeeld die de man droeg bij het aantreffen. De tweede foto is een close up van het merkje in de broek. Herkent u de identiteit van deze man aan de hand van de foto’s en het signalement? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900- 8844. Elke tip of informatie die kan bijdragen bij het identificeren van deze man is welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVH 2017024401

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Maastricht | 112 alarmeringen Maastricht | Goedkoop Tanken in Maastricht | Supermarkten in Maastricht | Weerbericht Maastricht